20.11
16:05

Ο Μελισσανίδης μίλησε για τα πραγματικά εγκλήματα

Advertisement

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και καλεί την Πολιτεία να αναλάβει επιτέλους τις πραγματικές ευθύνες της και να διαλευκάνει τα πραγματικά εγκλήματα κατά του ποδοσφαίρου που χρόνια τώρα γίνονται από την πλευρά του ενός! Του απόλυτου καταστροφέα.

Ο Μελισσανίδης μίλησε και είπε πράγματα που νομίζω ότι σε γενικές γραμμές, τα περισσότερα εξ αυτών τα ξέρει και η κουτσή Μαρία. Απ όλη την συνέντευξη του -που αν υπάρχει κράτος, αν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη πρέπει οι αρμόδιοι να την ξεψαχνίσουν σε βάθος και να φτάσουν την υπόθεση στα άκρα, για να δούμε κι εμείς επιτέλους ποιος έχει δίκιο – θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό όσα ζήτησε και ευχήθηκε ότι θα πράξει η δικαιοσύνη.

@ Από την πολιτεία και την δικαιοσύνη θα μάθουμε και πρέπει να μάθουμε  ποιος έδειρε τον Ζωγράφο. Πως το ήξερε ο Μαρινάκης πριν την αστυνομία και τι δουλειά έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να έχει τέτοιες σχέσεις με τον – υποτίθεται  -νούμερο 2 της διαιτησίας; Ποια η σχέση του προέδρου της ΕΠΟ με όλη αυτή την υπόθεση; Ας πουν επιτέλους τα πράγματα με το όνομα τους να μάθει και ο απλός κόσμος αν ο Μελισσανίδης έχει την παραμικρή ανάμειξη στην υπόθεση  με τον Ζωγράφο ή «κάποιοι» προσπάθησαν να τον στήσουν για να μην ασχολείται ο κόσμος με τη μπόχα τους που απασχολεί το ποδόσφαιρο μας εδώ και 3 χρόνια κοντά.

@ Ας ανοίξουν λοιπόν όλα τα κινητά τηλέφωνα για να μάθουμε και τις σχέσεις του Ζωγράφου (δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην καταδικάζει την επίθεση εις βάρος του) με τον Μαρινάκη, αλλά και τι παίχτηκε εκείνο το βράδυ ανάμεσα σε όλους αυτούς που καταγγέλλει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.  Μακάρι να εισακουστεί στην δήλωση του «εμείς πιστεύουμε στην αθλητική δικαιοσύνη. Θα καταθέσουμε κι άλλα στοιχεία. Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου είμαστε αποφασισμένο να φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Είναι υπερεπείγον».

@ Πριν από μερικές ημέρες το πρωτάθλημα μας βγήκε το χειρότερο στον κόσμο κάτω και από αυτό της Νιγηρίας. Και τα αίτια σύμφωνα με τους ανθρώπους που έκαναν την έρευνα, ήταν η διαφθορά στο ποδόσφαιρο μας, τα άδεια γήπεδα και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα όπως τα παίρνει τα τελευταία δέκα χρόνια.  Άρα αυτά που είπε ο Μελισσανίδης («ακούω τον κ.Μαρινάκη που μιλά για επενδυτές. Εγώ έχω πει ότι θα φτιάξω την ομάδα μου. Ακούω αυτή την καραμέλα αλλά επενδύσεις δεν βλέπω. Επένδυση είναι να παίρνουμε κάθε χρόνο 60-70 από το ποδόσφαιρο, να τα παντελονιάζουμε και να λέμε μετά για επενδύσεις.») τα πιστεύει και ο καθε ένας έλληνας φίλαθλος που δεν έχει το βήμα να τα φωνάξει. Τα βρωντοφωνάζει με την αποχή του από τα γήπεδα.

@ Αν υπάρχει πολιτεία αν υπάρχει πρωθυπουργός κι αν δεν θέλουμε κι εδώ μια τρόικα να μπει στην ζωή μας, τα ερωτήματα που έβαλε ο Μελισσανίδης και απασχολούν κάθε Έλληνα πρέπει να διαλευκανθούν. Αυτές οι ερωτήσεις θέλουν απάντηση:

 – Ποιος ευθύνεται για τη βομβιστική επίθεση στον Κωνσταντινέα;

 – Ποιος παράγοντας με συνοδεία ανδρών ασφαλείας της ομάδας, ξυλοκόπησε πρόεδρο του ερασιτέχνη επειδή έκανε κριτική;

 – Ποιος παράγοντας σύμφωνα με ένορκες καταθέσεις, έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νίκος Βασιλαράς; Δεν θέλω να πω για τον Αστέρα Τρίπολης κλπ. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πριν από ένα μήνα.

 – Ποιος ευθύνεται για τις βιαιοπραγίες του Άρη Ασβεστά. Για τον Δημήτρη Τομαρά στο «Καραϊσκάκη»;

 – Ποιος παράγοντας έχει σχέση με πολιτική εφημερίδα και τραβάει και αθλητική και πολιτική γραμμή;

 – Ποιος παράγοντες επέλεξε διαιτητές για τους αγώνες Παναχαϊκή και Πλατανιά για το 2012.

 – Μήπως ξέρετε ποιος ζήτησε στον Πανιώνιο να πάρει προπονητή τον Ελευθερόπουλο;

 – Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζώρου;

 – Ποιοι ασχολήθηκαν με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλείου Κρήτης;

 – Ποιος παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες στην Κέρκυρα;

 – Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ;

Ποιος έδωσε εντολή να στείλουν χρήματα σε δύο εφημερίδες; Μάλιστα είναι δυόμιση. Είναι και ένα γατάκι που το παίζει ανεξάρτητο». Κατηγορίες που όπως είπε και ο Κωστούλας σε οποιοδήποτε άλλο κράτος του Κόσμου θα είχαν στείλει τους υπεύθυνους το λιγότερο στα σπίτια τους και δεν θα τους άφηναν να σεργιανίζουν και  να διαλύουν το άμοιρο ποδόσφαιρο μας.» Όλα αυτά αν παραμείνουν στο σκοτάδι τότε πολύ φοβάμαι πως θα έρθουν χειρότερα.

@ Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και δεν τρώει κουτόχορτο. Κανένας δεν πιστεύει την  ευαισθησία της ΕΠΟ και όλου του συστήματος που ξαφνικά κατάλαβαν ότι δεν πάει άλλο και κατέβασαν ρολά στο ποδόσφαιρο. Τόσο καιρό άλλοι άνθρωποι έτρωγαν το ξύλο ή τους έκαιγαν τα μαγαζιά και δεν ίδρωνε το αυτί κανενός. Τώρα όλοι αυτοί ουρλιάζουν γιατί ο «δικός τους» βρέθηκε στην ίδια μοίρα, ενώ τόσο καιρό κώφευαν. Αλήθεια  τι άλλαξε τώρα και ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκαν;

@ Για όλα αυτά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η πολιτεία που πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το αυτοδιοίκητο  και να καταλάβει τα λόγια του Πλατινί: «Η Πολιτεία δεν θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο σας και δεν έχει πολιτική βούληση να το κάνει» είχε υποστηρίξει ο ισχυρός άνδρας της ΟΥΕΦΑ και είναι η αλήθεια.

@ Ο Σαρρής πρέπει να πάει στο σπίτι του και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μελισσανίδη ότι ο πιο κατάλληλος για την θέση του προέδρου της Ελληνικής ομοσπονδίας είναι ο Γιώργος Καραγκούνης «Θα μου άρεσε ο Καραγκούνης για πρόεδρος της ΕΠΟ. Καθαρό παιδί, έντιμος άνθρωπος και μεγάλος αθλητής όχι αυτούς που έχουν τόσα χρόνια τις γκραν κάσες». Όπως και τα άλλα παιδιά του 2004 που έφεραν την εθνική μας στην κορυφή της Ευρώπης και την ξεφτίλισε ο Σαρρής. 

@ Τέλος,  Οι διαιτητές που έχουν τεράστια ευθύνη για την κατάντια του ποδοσφαίρου, πρέπει να καταλάβουν, ότι ο κόσμος πεινάει και το ποδόσφαιρο είναι η διέξοδος στα προβλήματα του και δεν έχουν το δικαίωμα να του κόβουν το χαμόγελο με το έτσι θέλω κοροϊδεύοντας τον κατάμουτρα. Έλεος πλέον.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement