26.10
09:43

Ο πιο κακός εφιάλτης σας επέστρεψε!

Advertisement

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και τονίζει ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πλέον πίσω. Η ΑΕΚ δημιουργεί ομάδα που σε έναν χρόνο από σήμερα θα πρωταγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα και θα έχει το δικό της γήπεδο, την Αγιά Σοφιά. Εγγυητής για όλα ο Μελισσανίδης.

Η ΑΕΚ αυτό που ήθελε το πήρε και το πήρε σχετικά εύκολα την Παρασκευή το απόγευμα,  έχοντας στις τάξεις της ένα σούπερ παίκτη όπως είναι ο Μάνταλος. Τα Χανιά είναι δυνατή ομάδα και θα κάνουν πολλές ζημιές ειδικά μέσα στην έδρα τους, και η κατηγορία περίεργη και δύσκολη γι αυτό και μετράνε αυτές οι νίκες με το καλημέρα που δείχνουν την διαφορά κλάσης που χωρίζει την Ένωση από τις υπόλοιπες ομάδες.

@ Αν θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι η ομάδα του Δέλλα δεν ήταν ούτε πολύ καλή , ούτε έπαιξε επιθετικά όπως αναφέρεται στο dna της ούτε έθελξε με το ποδόσφαιρο της κάτι λογικό να σκεφτείς τις καιρικές συνθήκες αλλά και το τρίτο μόλις ματς στην κατηγορία. Ευτύχησε όμως να έχει στο ρόστερ της ένα μεγάλο παίκτη όπως ο Μάνταλος και μια πεντάδα στην άμυνα που είναι όλα τα λεφτά.

@ Το όφελος για την ΑΕΚ από αυτό το παιχνίδι είναι η σιγουριά που ένιωσε από την αμυντική της 5αδα. Ο τερματοφύλακας και οι τέσσερις της άμυνας έδειξαν ότι έχουν συντονιστεί και εξοικειωθεί με την φύση της κατηγορίας που παίζουν. Αν δείξουν την ίδια προσαρμοστικότητα και οι υπόλοιποι του κορμού της ενδεκάδας, η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα.

@ Περιμένω πολύ περισσότερα και νομίζω και όλος ο κόσμος της ομάδας, από τους Κορδέρο και Ρόβα που δείχνουν να μην έχουν βρει τα πατήματα τους , ενώ οι Φαγέ και Ανάκογλου ναι μεν προσπαθούν , αλλά θέλουν δουλειά για να γίνουν αυτοί που θα μπορούν να σταθούν στην Σουπερ Λίγκα. Ο Πλατέλλας δείχνει μπερδεμένος και πρέπει να ανέβει πολύ γιατί ο κόσμος περιμένει πολλά απ αυτόν όπως και ο Δέλλας.

@ Η Ένωση είναι δυο κλάσεις καλύτερη ομάδα από όλες που συμμετέχουν στη Β’ εθνική και η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία θα έρθει και εύκολα και με καλό ποδόσφαιρο. Εμπιστοσύνη και υπομονή χρειάζεται και ο προπονητής και οι συνεργάτες τους θα κάνουν όπως πρέπει την δουλειά του.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

@ Πέρα όμως από το αγωνιστικό αυτό που καίει τον κόσμο του Δικέφαλου είναι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια κι εκεί αντίθετα με τις φήμες όλα βαίνουν καλώς και οι μπουλντόζες οσονούπω θα μπουν στα ιερά χώματα και το όνειρο θα γίνει πράξη.

@ Κι επειδή δημιουργήθηκε σε μια μερίδα κόσμου πανικός χωρίς λόγο για την καθυστέρηση της έκδοσης της υψομετρικής άδειας από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας ελπίζω να έγινε ξεκάθαρο πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα με τον Δήμο της πόλης. Άλλωστε το θέμα είναι τυπικό.

@ Εκεί που θα κριθούν όλα είναι στην  υπογειοποίηση, εκεί  θα φανούν οι προθέσεις του  Βασιλόπουλου και πιστεύω ότι θα κάνει το σωστό. Αυτό που συμφέρει τον ίδιο και την πόλη που θα διοικεί για πέντε χρόνια. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.  

@ Το ευχάριστο βέβαια ήταν αυτό που προέκυψε προχθές το βράδυ. Στα πλαίσια της… ανάπτυξης με κοινωνικό πρόσημο που πρεσβεύει στην Περιφέρεια Αττικής η Ρένα Δούρου, τα 20.000.000 ευρώ για το ΝΑΟ μπήκαν κανονικότατα και στον προϋπολογισμό του 2015.

@ Ακριβώς όπως το είχε προαναγγείλει  με σεβασμό πάντα στους νόμους και στα «θέλω» της τοπικής κοινωνίας αλλά και των φιλάθλων της ΑΕΚ όπως είπε στην ομιλία του ο αντιπεριφερειάρχης Καραμέρος. Νομίζω λοιπόν ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και το γήπεδο θα γίνει κανονικά έστω κι αν υπάρξουν δυο-τρεις μικροαλλαγές.

Advertisement