08.8
15:38

Γκουντούρα: «Μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς»

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Δώρα Γκουντούρα αναχωρεί την ερχόμενη Τρίτη για του Ολυμπιακούς αγώνες νέων και η ίδια αναφερόμενη σε αυτό το γεγονός τόνισε ότι είναι τεράστια τιμή που αγωνίζεται σε αυτούς τους αγώνες. Διαβάστε επίσης τι άλλο δήλωσε ο προπονητής της Θανάσης Δελενίκας

«Δουλεύω πολύ καιρό για να μπορέσω να είμαι έτοιμη για αυτούς τους αγώνες. Πρώτα από όλα θέλω να πω πως είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες ειδικά στην ηλικία μου που συμμετέχω στην κατηγορία Νέων. Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα πάω και θα έχω την ευκαιρία να ζήσω αυτή την μοναδική εμπειρία. Αισθάνομαι περήφανη που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Έχω μεγάλη χαρά αλλά και άγχος γιατί θέλω να τα πάω πολύ καλά και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου, με στηρίζουν και πιστεύουν σε μένα. Η οικογένεια της ΑΕΚ ήταν αυτή που με αγκάλιασε και με βοήθησε για να φτάσω μέχρι εδώ. Πάντα όταν φτάνεις κάπου βάζεις τον πήχη πιο ψηλά. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την ξιφασκία δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Δεν μπορούσα ούτε καν να το φανταστώ. Με δουλειά και προσπάθεια και την στήριξη που είχα από την ΑΕΚ και κυρίως από τους κ. Ποτού και Δελενίκα κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ», ενώ για το ότι δεν θα είναι μαζί της ο προπονητής της, είπε: «Με πείραξε λίγο η απουσία του αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Παρόλα αυτά όλα όσα μου έχει πει όλο αυτό το διάστημα έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό μου, οπότε θα είναι σαν να είναι εκεί μαζί μου. Η μόνη συμβουλή που μου έδωσε είναι να το ευχαριστηθώ και αυτό θα κάνω».

Ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, είπε χαρακτηριστικά για την συμμετοχη της στους αγώνες: «Για μας ήταν σαν όνειρο αυτή η συμμετοχή. Είναι η προσπάθεια που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύουμε πολύ στην Δώρα και θεωρώ πως θα τα πάει καλά. Βέβαια μιλάμε για μια διοργάνωση με μεγάλο ανταγωνισμό. Και μόνο η συμμετοχή της σε αυτή την ηλικία αποτελεί ύψιστη τιμή και για την αθλήτρια και για την ΑΕΚ. Στενοχωριέμαι που δεν θα είμαι μαζί της αλλά έχει πάρει σωστές βάσεις. Θα της στείλουμε όλοι στο τμήμα την θετική μας ενέργεια».

Πηγή: Ώρα των Σπορ

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement