26.9
07:33

ΑΕΚ, η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Σωτήρης Καραβάς μέσα από τη στήλη του ΑΕΚ1924.gr «Η δική σου φωνή» θυμίζει σε «φίλους» και εχθρούς τι σημαίνει ΑΕΚ, ποια είναι η φυσική της θέση και προβλέπει το… μέλλον

Το είχα ξαναγράψει και το θυμίζω ΕΔΩ

Η ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη, η ιστορικότερη και η πιο ένδοξη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο. Έτσι απλά, χωρίς πολλά-πολλά.

Πρέπει όλοι τα θυμόμαστε αυτό και όσοι τυχόν το έχουμε (έχουν) ξεχάσει καλό είναι να το θυμηθούν όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έτσι κι αλλιώς η Ένωση θα τους το θυμίσει με τον πιο χαρακτηριστικό και κατάλληλο τρόπο. Ήρθε η ώρα!

Ήρθε η στιγμή…η ΑΕΚ να επανέλθει, μόνιμα πλέον, στη φυσική της θέση.

Και η φυσική της θέση δεν είναι απλώς στην μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά κάθε χρόνο νταμπλούχος στην μεγάλη κατηγορία και να διαπρέπει στο Champions League, όπως το 2002-03 με Ρεάλ (και Ρόμα), όπως το 2006-07 με Μίλαν, όπως ακόμη και το 1994-95 με την ισχυρή τότε Ρέιντζερς και τις δύο φιναλίστ του τελικού εκείνης της χρονιάς (Άγιαξ & Μίλαν)!

Αυτό είναι ΑΕΚ, εκεί της αρμόζει να είναι…αυτή είναι η φυσική της θέση.

Όπως ήταν μέχρι και πριν 17-18 χρόνια. Με πανίσχυρη διοίκηση, τον καλύτερο προπονητή, ομάδα-μοντέλο και το ναό της να φλέγεται! Και κανέναν να μην μπορεί να την πειράξει!

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν η ΑΕΚ να παίρνει απανωτά τίτλους (τρία σερί πρωταθλήματα).

Αυτό θα ξαναγίνει από το καλοκαίρι του 2015 και μετά, καλά να είμαστε, πρώτα ο Θεός.

Γιατί αυτό επιτάσσει ο ρους της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τέλος!

Μια ΑΕΚ ενωμένη (με τον λαό της και όλα τα πρόσωπα συστρατευόμενα με Τίγρη αρχηγό), με το ναό της ξανά (και μιλάμε για τον πιο υπερσύγχρονο που έγινε ποτέ) και πανίσχυρη σε όλα τα επίπεδα (και πολύ χαίρομαι που επιτέλους η ομάδα έχει χορηγίες και συμβόλαια, αντάξια του ονόματός της, της βαρύτητάς της και της ιστορίας της).

Φιλάκια…

Υ.Γ. 1: Όσοι νομίζουν ότι η ΑΕΚ παραμένει η ίδια όπως μέχρι και πέρυσι, ας ρίξουν μια ματιά στη παραπάνω φωτογραφία (εκεί που βγαίνει πολύ καπνός εννοώ…) και θα καταλάβουν…

Υ.Γ. 2: Ερχόμαστε…

Υ.Γ. 3: Που να δεις τι σου έχω για μετά…

Σωτήρης Κ.

Advertisement