23.5
15:16

Τίγρης, Ντούσκο και Ναός!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Λεωνίδας Τσαμπαλής παίρνει τη σκυτάλη στη στήλη «η δική σου φωνή» εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι το τρίπτυχο «Μελισσανίδης – Μπάγεβιτς – Γήπεδο στη Ν.Φ.» αποτελούν την εγγύηση της αναγέννησης και επιστροφής της ΑΕΚ στο θρόνο της.

Δημήτρης Μελισσανίδης… για κάποιους δεν σημαίνει κάτι γιατί δεν τον γνωρίζουν. κάποιοι που τον γνωρίζουν όμως θυμούνται εποχές που η ΑΕΚ έπαιζε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα.

Μια φωτό του Μελισσανίδη με το πούρο ισούται με χιλιάδες λέξεις. Σοβαρός, στυλάτος και με πρόσωπο που εμπνέει σεβασμό, ο »τίγρης» παίζει μπάλα στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. όχι γιατί απλά κάποιος τον πέτυχε σε μια ψαροταβέρνα στο Μικρολίμανο και τον ρώτησε αν θα μπει στην ΑΕΚ και αυτός του έγνεψε καταφατικά. Γιατί πολύ απλά επανέρχεται με νέο πλάνο όπως το Μάΐο του 2005. Ξέρει τι θέλει, μιλάει συνεχώς με ανθρώπους για το γήπεδο. Θέλει όλα να γίνουν όπως πρέπει. Εδώ που τα λέμε είναι ο μόνος που μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την ΑΕΚ και να την απογειώσει!

Ντούσαν Μπάγεβιτς. Και αυτός έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ΑΕΚ, τόσο ως παίχτης όσο ως προπονητής. Δεν θυμάμαι τα γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και δημιουργήθηκε αυτό το μίσος προς το πρόσωπο του Σερβοέλληνα. Παρόλα αυτά είμαστε άνθρωποι και ξέρουμε να συγχωρούμε. εγώ προσωπικά θα χαρώ πολύ να τον δω να κάνει κουμάντο, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την αγάπη του για την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να απαξιώσω αυτόν τον άνθρωπο και να τον απορρίψω ως προδότη. Έχει φορέσει φανέλα και κουστούμι με το δικέφαλο στο στήθος. Εύχομαι να κερδίσει πολλά η ομάδα απ την εμπειρία του, μαζί του ίσως να είναι ο Μανωλάς. Μακάρι αυτό το σχήμα με τις παλιές καραβάνες να λειτουργήσει άψογα.

Κλείνω με το θέμα του γηπέδου. Διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά ότι υπάρχει τόση κινητικότητα στο θέμα αυτό όση δεν υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια. Μακάρι να γίνει το συντομότερο, δηλαδή σε 18 μήνες. Αν πάνε όλα καλά σε λίγα χρόνια θα πραγματοποιηθεί ένα απ’ τα πιο μεγάλα όνειρά μου. Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια με έδρα τη Νέα Φιλαδέλφεια και ημέρες χαράς και δόξας σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ανυπομονώ να μπω για πρώτη φορά στον Ναό, και μετά τις συνθέσεις, η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ο ύμνος του Παπαιωάννου στα μεγάφωνα και μια ατμόσφαιρα κόλαση! Θα βάλω τα κλάματα από τη χαρά μου γιατί…δεν θυμάμαι πως ήταν στη Φιλαδέλφεια.. ήμουν πολύ μικρός τότε…

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΕΚ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Advertisement