04.1
13:30

«Η καλύτερη επιλογή του Αντώνη»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Μιλώντας στην κάμερα του AEK1924.grο μάνατζερ του Πετρόπουλου, αποκάλυψε ότι ο παίκτης του είχε πολλές προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό, όμως παρ όλα αυτά προτίμησε την ΑΕΚ (video)

Ο Γιάννης Γλυκός μίλησε για την πορεία του Αντώνη Πετρόπουλου στον Παναθηναϊκό, για το πώς αυτή τελείωσε και για την επιλογή να διαλέξουν την ΑΕΚ ανάμεσα σε πολλές άλλες προτάσεις.

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό είπε:

«Ο Αντώνης υπόγραψε ένα συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό προ 5ετίας από το Αιγάλεω, δόθηκε δανεικός στο ΟΦΗ για 6 μήνες και γύρισε πίσω με σκοπό να αγωνιστεί και να γίνει βασικό μέλος της ομάδας. Παρέμεινε εκεί για 4,5 χρόνια και πρόσφερε τα μέγιστα βάσει των ευκαιριών που το δόθηκαν και επιθυμία του ήταν να μείνει εκεί. Έγιναν κάποιες συζητήσει το καλοκαίρι, δεν φτάσανε σε κάποιο αποτέλεσμα και πάρθηκε η απόφαση να αλλάξει σύλλογο και να αρχίσει από την αρχή μια καριέρα διαφορετική θα έλεγα».

Για τη επιλογή της ΑΕΚ ανάμεσα σε πολλές άλλες προτάσεις ο ατζέντης του Πετρόπουλου τόνισε:

«Υπήρξαν πολλές προτάσεις και από Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, και κατόποιν συζήτησης και σκέψης καθώς και με ένα ραντεβού που έγινε με τους κυρίους Λίνεν και Δημητρέλο αποφάσισε ο ίδιος ο Αντώνης ότι η ΑΕΚ είναι η καλύτερη επιλογή για το επόμενο διάστημα της καριέρας του».

Σχετικά με το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ο κ. Γλυκός επεσήμανε:

«Έχουμε υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ολοκληρωθεί και θα επεκταθεί με την ευχή ότι η ΑΕΚ θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που έχει και θα μπορέσει να ανταγωνιστικά και επάξια στο πρωτάθλημα της superleague. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα ξανα συζητήσουμε με την ΑΕΚ του χρόνου τέτοια εποχή για την ανανέωση του συμβολαίου του για να παραμείνει στην ΑΕΚ».

 

Πριν τον Σισέ ήμουν ο… «Πετρογκόλ»

«Ήταν θέμα 5 ημερών»!

Το γκολ και η εθνική ομάδα!

Είμαι εδώ για την αντεπίθεση!

Ήθελα ΑΕΚ από καιρό!

Γι αυτό επέλεξα το «33» του Λύμπε!

«Η καλύτερη επιλογή του Αντώνη»

[iframe width=»500″ height=»395″ src=»http://www.youtube.com/embed/qNAjAYzm0m0″ frameborder=»0″ allowfullscreen ]
Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement