04.1
13:30

«Ήταν θέμα 5 ημερών»!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Αντώνης Πετρόπουλος δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει την απόφαση που τον έφερε στην ΑΕΚ. Παρά την αποτρεπτική κατάσταση στην Ένωση, τις σειρήνες και τις παραινέσεις τρίτων, εκείνος ήξερε από την αρχή τι ήθελε!

«Υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι με παρακινούσαν να επιλέξω την ασφάλεια ενός καλύτερου συμβολαίου, σε κάποια ομάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα. Προέκυψαν δελεαστικές προτάσεις, ακόμα και την ημέρα που θα πήγαινα στα Σπάτα προκειμένου να υπογράψω, υπήρξαν προσεγγίσεις από άλλες ομάδες με πολύ καλά χρήματα, μάλιστα μία εξ αυτών προερχόταν από το εξωτερικό. Ωστόσο εγώ ήξερα από την αρχή… Αυτό που ήθελα ήταν να παίξω στην ΑΕΚ, δεν αμφιταλαντεύτηκα στιγμή, ακόμα και όταν σκεφτόμουν τις αρνητικές πτυχές, αμέσως έβρισκα θετικές απαντήσεις. Δεν μου πήρε περισσότερο από 5 ημέρες για να το αποφασίσω. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος για μένα στην παρούσα φάση».

Ποια στάση κράτησε απέναντι σε αυτή την ιστορία ο Παναθηναϊκός. Τον τελευταίο καιρό, επί Ρότσα, άρχισες να παίζεις ξανά και να σκοράρεις. Υπήρξε κάποια προσέγγιση προκειμένου να ανανεώσετε τη συνεργασία σας;

«Όντως, τις τελευταίες εβδομάδες, μετά την αλλαγή προπονητή,  διαπίστωσα μία διαφορετική αντιμετώπιση προς το πρόσωπό μου. Παρόλα αυτά η απόφαση είχε παρθεί τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από μέρους μου, δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος ώστε να συνεχιστεί αυτή η επαγγελματική σχέση. Ενημερώθηκα από την πρώην ομάδα μου ότι δεν υπήρχε πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας και ξεκίνησα να αναζητώ τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Η ΑΕΚ ενήργησε γρήγορα και με πειστικό τρόπο».

 

Πριν τον Σισέ ήμουν ο… «Πετρογκόλ»

«Ήταν θέμα 5 ημερών»!

Το γκολ και η εθνική ομάδα!

Είμαι εδώ για την αντεπίθεση!

Ήθελα ΑΕΚ από καιρό!

Γι αυτό επέλεξα το «33» του Λύμπε!

«Η καλύτερη επιλογή του Αντώνη»

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement