01.1
13:10

Παπαχρήστου: «Ευτυχισμένο το 2013»

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Η 24χρονή αθλήτρια στίβου της ΑΕΚ μιλάει αποκλειστικά στο AEK1924.gr, δίνει τις ευχές της για το νέο έτος ενώ παράλληλα θέτει τους στόχους της για το μέλλον (pics + video)

Αφήνοντας πίσω τις κακοτυχίες του 2012, η Βούλα Παπαχρήστου γυρνάει σελίδα και ανεβάζει τον πήχη ψηλά. Η τριπλουνίστρια της Ένωσης έχοντας το Πανελλήνιο ρεκορ ανοιχτού στίβου με άλμα στα 14,77μ. ξεκινάει μια νέα αγωνιστική χρονιά με ανεβασμένο ηθικό και περίσσια δύναμη για το κάτι παραπάνω.

«Στόχος μου για το 2013, είναι να επιστρέψω αγωνιστικά καθώς έχω πολύ δύναμη μέσα μου. Θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω, άλλωστε ο αθλητισμός είναι η ζωή μου», είπε αρχικά η Βούλα.

Η επιστροφή στους αγώνες και το πρωτάθλημα κλειστού στίβου

«Θα επιλέξω αγώνες από τον κλειστό στίβο και θα αγωνιστώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, όπου εύχομαι με ένα μεγάλο άλμα να εξασφαλίσω μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Γκέντεμποργκ. Στη συνέχεια υπάρχει και ο ανοιχτός στίβος προς το καλοκαίρι».

papaxristouAEK1924 panos

Η ευχή της για το νέο έτος

«Εν όψει της καινούριας χρονιάς και των ευχών μου για υγεία αγάπη και ευτυχία σε όλον τον κόσμο, ας αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό, αλληλεγγύη και ειλικρίνεια. Αναφορικά με τον αθλητισμό εύχομαι περισσότερη αγωνιστικότητα, θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους χαράζοντας σωστή τακτική. Καλή επιτυχία στο AEK1924.gr, καλή τύχη στην ομάδα μας και εύχομαι ολόψυχα ευτυχισμένο το 2013».

Δείτε παρακάτω το video με την ευχή της Βούλας Παπαχρήστου στο AEK1924.gr για το 2013

[iframe width=»500″ height=»395″ src=»http://www.youtube.com/embed/sru4B-92Iqc» frameborder=»0″ allowfullscreen ]
Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement