01.1
11:00

Η σούπερ-μαμά αποκαλύπτεται!

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Η Λάουρα, σύζυγος του Γιάγκο Φερνάντεζ, μιλάει αποκλειστικά στο ΑΕΚ1924 για τη γνωριμία της με τον αμυντικό της ΑΕΚ, τον γάμο μέσω Facebook και την αυστηρή κριτική που του ασκεί μετά τους αγώνες.

Η ζωή του νεαρού ζευγαριού έχει αλλάξει σημαντικά (με πολλά περισσότερα χαμόγελα, αλλά σαφώς και περισσότερο άγχος και τρεξίματα) από την ημέρα που ήρθε στη ζωή η γλυκύτατη Μαρτίνα, «το μοντέλο» όπως την αποκαλεί με καμάρι ο «χαζομπαμπάς». Μίλησαν στο ΑΕΚ1924 για θέματα που αφορούν στην προσωπική ζωή και σχέση τους, με χιούμορ, αλλά πάνω από όλα με αγάπη!

 

Πόσο αλλάζει η ζωή ενός 24χρονου ποδοσφαιριστή με την έλευση ενός παιδιού…

Γιάγκο: «Ευτυχώς υπάρχει η σούπερ-μαμά που τα καταφέρνει όλα καλά! Η αλήθεια είναι ότι με την έλευση ενός μωρού αλλάζουν τα πάντα στη ζωή σου. Όλο το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο παιδί, οι έγνοιες και οι ανησυχίες σου αφορούν εκείνο και μόνο, ζεις γύρω από αυτό! Βρίσκομαι ακόμα στη διαδικασία που μαθαίνω, αλλά ομολογώ ότι μου αρέσει. Είναι ο καλύτερος τρόπος να αποβάλει κανείς το στρες από τη ζωή του».

Η ζωή για μία νεαρή κοπέλα που πρέπει να ακολουθεί τον ποδοσφαιριστή-συζύγό της σε σε κάθε του βήμα…

Λάουρα: «Η ζωή στην Αθήνα μοιάζει πολύ με εκείνη στην Ισπανία. Δεν προκύπτουν σημαντικές δυσκολίες αν εξαιρέσεις τα λογικά προβλήματα συνεννόησης λόγω της γλώσσας, όμως αυτό με τον καιρό λύνεται. Πλέον όλα κινούνται γύρω από την κορούλα μας, αυτή είναι το κέντρο του κόσμου. Όσον αφορά στη ζωή με έναν ποδοσφαιριστή, σίγουρα χαρακτηρίζεται από αστάθεια. Παλαιότερα δεν θα με προβλημάτιζε ιδιαίτερα το να τα μαζέψουμε και να φύγουμε σε μία ημέρα για μετακομίσουμε σε μία άλλη χώρα προκειμένου να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα. Τώρα με το παιδί, αυτό δεν είναι εύκολο, επιζητείς περισσότερο την σταθερότητα, αλλάζουν εντελώς οι προτεραιότητές σου».

yagoLaouraMartina

Μπορεί μία γυναίκα να ασκεί εποικοδομητική ποδοσφαιρική κριτική σε ένα άνδρα για το επάγγελμά του;

Λάουρα: «Όταν γυρίζει από έναν αγώνα και η ομάδα έχει ηττηθεί, μπορεί να μείνουμε ξάγρυπνοι ως τις 4-5 το πρωί συζητώντας για τον αγώνα. Να ξέρετε πάντως ότι είμαι η πιο αυστηρή κριτής του ποδοσφαιριστή Γιάγκο. Του επισημαίνω τα λάθη του και τον παροτρύνω να μάθει από αυτά και στο επόμενο ματς να παρουσιαστεί πιο έτοιμος. Και αυτό που του τονίζω πάντοτε μετά από μία ήττα του θυμίζω ότι αυτό το ματς τελείωσε και ότι θα πρέπει να συγκεντρωθεί στη δουλειά της εβδομάδας που ξεκινάει για να έρθει η νίκη στο επόμενο».

Και πως αλήθεια γνωρίζει τόσο καλά από ποδόσφαιρο;

Λάουρα: «Έχω μεγαλώσει σε ποδοσφαιρική οικογένεια, ο αδερφός μου έχει παίξει επαγγελματικό ποδόσφαιρο ενώ ο πατέρας μου ανήκει στο ιατρικό επιτελείο της Βαλένθια. Έχω δει πάρα πολλά ματς υψηλού επιπέδου για να μπορώ να έχω άποψη και να καταλαβαίνω τι γίνεται».

yagoKori

Έτσι γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν. Αν και τους πήρε δύο χρόνια λόγω του ντροπαλού άνδρα-κυνηγού…

Γιάγκο: «Είμαστε από τα τυχερά ζευγάρια του Facebook. Κάποτε την είχα δει σε μία έκθεση αυτοκινήτου στην Βαρκελώνη, εκείνη εργαζόταν ως μοντέλο, εγώ ήμουν επισκέπτης. Την κοίταξα, με κοίταξε, της χαμογέλασα, μου χαμογέλασε, όμως δεν τόλμησα να την προσεγγίσω. Αργότερα τη συνάντηση στον δρόμο, όμως και πάλι δεν βρήκα το θάρρος! Ύστερα από δύο χρόνια την πέτυχα στο Facebook μέσω κοινών φίλων. Ε, δεν έχασα την τρίτη ευκαιρία. Της μίλησα και έκτοτε είμαστε μαζί»!

Τι είναι αυτό που επιζητεί κάθε γυναίκα ποδοσφαιριστή;

Λάουρα: «Θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και να απολαμβάνει που παίζει μπάλα. Αυτό που πλέον επιζητώ είναι η σταθερότητα, όμως είναι η φύση της δουλειάς του τέτοια που αυτή δεν μπορείς ποτέ να την θεωρείς εξασφαλισμένη. Το παν όμως για μένα είναι να τον βλέπω χαρούμενο, διότι όταν εκείνος θα είναι καλά, τότε το ίδιο θα ισχύει για την οικογένεια και το σπίτι μας».

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement