28.12
16:06

Κρίσιμες ώρες…

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Αν. Δημητρέλος πολιορκείται περιμένοντας ενημέρωση από τον Βιντιάδη. Τα χέρια του είναι δεμένα, ο Λίνεν ζητεί επιπλέον προσθήκες ενώ οι 2 που έχουν γίνει, είναι στο περίμενε. Το ρεπορτάζ από το Sport24.gr

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος περιμένει την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Βιντιάδη προκειμένου να διαπιστώσει αν ο επίδοξος επενδυτής έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην επόμενη κίνησή του με αποφασιστικά βήματα.

Πολιορκείται από τα Μ.Μ.Ε. τα οποία (όπως είναι απολύτως λογικό) προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην άκρη του νήματος για να ενημερώσουν τους φίλους της Ένωσης, ενώ ταυτόχρονα αντιλαμβάνεται ότι τα χέρια του είναι πλέον δεμένα. Κι όλα αυτά ενώ:

–        Ο Έβαλντ Λίνεν ζητεί περισσότερη ενίσχυση μετά την απόκτηση των Μητρόπουλου και Πετρόπουλου. Η ομάδα έχει ανάγκη από δύο ακραίους μεσοεπιθετικούς, ενώ ο Γερμανός θα ήθελε επιπλέον έναν αμυντικό για να καλύψει την τρύπα που όπως όλα δείχνουν θα αφήσει ανοιχτή ο Γιάννης Κοντοές με την αποχώρησή του.

Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ρεπορτάζ του Sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement